Lån uten sikkerhet
låne penger uten sikkerhet

- søk beste lån i dag på 1-2-3!

Lån med betalingsanmerkning?

Lyst på et lån med betalingsanmerkning? Altså at du har betalingsanmerkninger men likevel ønsker for eksempel et forbrukslån. Dette er i dag fullt mulig!

Det har blitt mer vanlig at folk ikke har vært i stand til å håndtere tilbakebetaling av lån. Men tenk godt å ha en oppføring betyr at den er i stand til å håndtere en betaling, og ikke fulgt opp og klart å betale påminnelser mm.
Så hvis du ikke behandle betalinger av tex lån, regninger og avgifter, så kan dette innlegget påminnelser og underkastelse til håndhevelse være posten. Navnet egentlig kommer fra kreditt selskaper som finnes i Norge. Det er deres kollektive navn. De samler inn data fra flere etater / selskaper i Norge og kompilerer det.

Har du mottatt meldinger om betalingsanmerkninger, kan det være vanskelig i framtiden å ta lån eller bare få en leilighet. Dette er hvor mange bedrifter benytter seg av de ulike kreditt rapportering selskaper fint i Norge for å se at mennesker som ønsker å bruke selskapets tjenester for å administrere sine tilbakebetalinger. Og den enkleste måten å se dette er ganske enkelt å gjøre en kredittsjekk på person / bedrift og se om personen / selskapet har en betalningsanmerkning.

Flere har søkt etter:

 • lån med betalingsanmerkning
 • lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning
 • lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet
 • forbrukslån med betalingsanmerkning
 • lån med betalingsanmerkninger
 • lån med anmerkning
 • betalingsanmerkning
 • lån med betalingsanmerking
 • lån med inkasso uten sikkerhet
 • søke lån med betalingsanmerkning

60 Svar til: to “Lån med betalingsanmerkning?”

 1. By THERESE on May 24, 2010

  HEISANN =)
  Jeg kunne godt tenkt meg å få lånt noen penger… er ganske i krise her…

  MVH therese t.

 2. By dalibor d. on Jun 24, 2010

  hei,jeg har betalingsanmerkning på 80 000.det er fra nav eter som jeg har ikke filt ret tima på dagpenga.jeg er gjift og vi har jobb,vi har hus og lån på huse er 750 000 og den hus er ny big 2010.jeg trenger et lån på 500 000 for å betal betalingsanmerkning og vi har non kreditkort og resten trenger vi å big terase og gjør ferdi med tomta.

 3. By merethe on Jul 23, 2010

  heia
  jeg står i fare for å få stengt strømmen og å miste leiligheten.. men noe lån får jeg ikke fordi jeg har betalingsanmerkninger.. Jeg er ikke betalingsudyktig! Betaler i dag ca 6000 kr ned på mange forskjellige regninger.Problemet er bare at d har blitt for mange regninger å gape over.. Jeg tjener for godt til å få hjelp, men for lite til å få løst problemene mine…
  Hva skal man gjøre?

 4. By iris on Aug 31, 2010

  hei
  som ung og dum tok jeg på meg mer en jeg klarte og betale og har derfor endt opp med betalingsanmerkninger.det som jeg syntes er fryktelig leit nå er det at nå i mer voksen alder begynner jeg og på god kontroll på økonomien men har for mange regninger og kunne klare og betale..jeg trenger virkelig et lån for og betale ut all gjeld og ha et fast beløp i mnd på og betale lån.dette ville virkelig reddet meg og gjort livet mitt bedre.jeg vil jo gjerne være gjeldsfri.

  hva kan jeg få gjort med dette?

 5. By Espen on Oct 7, 2010

  Hei.
  Jeg har skyld hos Lånekassen på 80 000kr & lån hos snn på 30 000kr.
  Og jeg sliter med å betale dette. Jeg har alt for mye skyld og har en betalingsanmerkning på 3-4 tusen som kom dit me en missforståelse. Hva skal jeg gjøre? Jeg trenger penger og få vekk gjeld.

 6. By Frustrert on Oct 17, 2010

  hei jeg har tidligere fått gjort opp i mine betalings problem,men så havnet jeg under NAV og klarte ikke lenger og få gjort opp alle regninger pga deres rot.
  Men hadde jeg klart og få et lån og et fast beløp og betale hadde jeg klart det.
  Så åssen kan man få et slikt lån?

 7. By Malen on Nov 8, 2010

  Hei. Jeg lurte på om det var noe håp for meg å få ett lån noen sted til og betale mine inkasso saker og betalingsanmerkninger? Har fast inntekt hver mnd ifra nav (overgangsstønad ++) så sette ett fast trekk i mnd på ett lån, en å ikke ha noe styring over noe. Så årsinntekten er på 198000 ,- Så er det håp for meg, å få ett lån?

 8. By susanne on Nov 22, 2010

  Hei :)

  Jeg er ei jente på 26 år, som har fått en betalingsanmerkning, pga en butikk jeg drev. Min betalingsanmerkning kommer i fra Brønnøysund registeret, fordi det kom noen nye regler om innlevering av regnskap jeg ikke fikk med meg, siden jeg hadde lagt ned butikken, og strengtatt ikke fulgte med på regelverket lengre. Jeg har fått ett straffegebyr på 45 000, fordi jeg var uvitende. jeg tjener 320 000 i året, så jeg har i bunn og i grunn ikke sånn super dårlig råd.

  Men nå har jeg lyst til å kjøpe meg hus. Jeg betaler 6000 kr i husleie på ett hus jeg ikke eier, og siden jeg har råd til å eie en bolig, og jeg vet at jeg aldri kommer til å flytte ut av bygda, ser jeg på å leie som å kaste penger ut av vinduet.

  Pga at jeg har drevet egen butikk, som kort fortalt gikk utrolig dårlig, har jeg aldri hatt penger til overs til sparing. Derfor har jeg ikke egenkapital.

  Fordelen er at jeg bor på landet, så det er overkommelige bolig priser her. Så til spørsmålet, etter en relativt lang avhandling. Er det mulig for meg å få ett bolig lån? Jeg tenker meg da å “bake” inn betalingsanmerkningen min i det lånet, slik at jeg blir kvitt den.

 9. By Remy on Nov 24, 2010

  Hei,jeg har en god del betalingsanmerkninger,desverre. i mine yngre dager levde jeg som kongen på haugen trudde jeg, men har fått igjen for d nå. Jeg skulle gjerne hatt et lån for å innfridd min gjeld. i høst var jeg ferdig å betale ned på et campingvogn lån, å i fjor bygde jeg meg et spikkertelt. hadde lite penger å går på attføring, pga rygg å kne problemer. ente opp me at for at jeg skulle klare meg,så flytta jeg ut av leiligheta mi, å inn i vogna å spikkertelte, der har jeg bodd nu i 1 1/2 år, men skulle gjærne hatt penger for å betale ut gjeld,å kjøpt meg en ved ovn med pipe som jeg kan sette i spikkertelte, vil spare mer på d på strømregninga.

  er det noe hjelp jeg kan få?

 10. By Vidar on Dec 21, 2010

  jeg mistet oversikten på økonomien da huset mitt brant ned.Det er under oppbygging og salgsklart til sommeren. Jeg fikk mange annmerkninger i perioden etter.Jeg slet med å komme til livet igjen, da jeg holdt på å omkomme. nu sliter jeg med alt for store trekk på lønnen min.Men det går nedover.Men det koster mer enn det smaker og kunne tenkt meg å få samlet opp dette slik at trekkene ble mindre til huset er solgt.

  finns det noen hjelp der ute til meg??

 11. By Blvjos on Feb 2, 2011

  hei. trenger et lån til å betale ned inkasso.. Har fastlønn. 199200 kr i året. Er det noe hjelp jeg kan få?

 12. By ole k. on Mar 2, 2011

  Hei, der

  Hele elendigheten startet i 2003 da jeg drev et landsdekkende magasin. Dette var et a/s, men da det begynte å rakne fikk banken meg til å underskrive gjeldsbrev, slik at hele gjelda til magasinet kom på meg privat.
  Siden den gang har det vært ptoblemer med å få kredittkort/lån.
  Hva kan jeg gjøre? Har i dag fast inntekt
  mvh
  Ole K

 13. By morten on Mar 8, 2011

  heisann.. har aldri hatt inkasso, men gjort en ting så jeg ble skyldig 25000 i sverige og klarte ikke betale dette. så fikk en anmerkning hos dun and bradstreet på inget til utlegg . hvorfor kan ingen hjelpe meg og betale denne så jeg kommer i 0 også får refinansiert? vet noen om dette er mulig og få til noen sted? har jo også kausjonist. og er i fast jobb. og nylig fått en baby og har noen små lån som spiser opp økonomien min. håper på positivt svar :)

 14. By mia on Mar 9, 2011

  Hei.
  Jeg er en jente på 26 år, med en del betalingsanmerkininger. Pådro meg disse i ung alder da jeg ble arbeidsledig,(nedbemanning) og ikke fikk noe særlig i dagpenger fra nav. Til slutt hopet alt seg opp, og jeg klarte ikke å betale. Jeg har nå jevnlig kontakt med gjeldsrådgiver, og har fått betalt ut ca. 60000 av 160 000. Så har ca. 100 000 igjen i gjeld. (kan dokumenteres) Jeg ønsker et lån slik at jeg blir kvitt all gjelda nå, siden jeg har fått 100% jobb, (har hadd ca. 50% siden juni 2009.) Noe som betyr at jeg har penger og vilje til å betjene et lån med. Ønsker virkelig å få gjort opp dette raskest mulig, slik at jeg fremover kan få en ordnet økonomi.

 15. By Per G on Mar 27, 2011

  Hei.

  Vil bare kommentere en annonse fra Bluestep som sier de finansierer bolig og lignende selv om man har betalings anmerkninger, jeg har på grunn av sykdom og lav inntekt havnet i økonomisk uføre og kontaktet bluestep for lån til bolig. Siden jeg pr idag har inntekt på 400000 pr år og trenger bolig fort sendte jeg de en søknad, men det viste seg at de ikke låner ut, og skulle man evt få lån må man betale i dyre dommer for at de gi deg det. Ett slags provisjonsgebyr regnet ut av størrelse på lån i tillegg til ekstremt høy rente..

 16. By Erik A on May 9, 2011

  Heisann.

  Om et slikt lån er mulig, så er jeg mer en interessert! Som sikkert andre også har gjort, så brukte jeg mer penger en jeg hadde råd til som ung, og nå sliter jeg fortsatt med å få betalt unna. Det går seint, og føler noen ganger at det bare renter seg opp igjen. Har lyst til å kunne kjøpe meg hus og bil etterhvert, så om det er mulig å få til et slikt lån, så hadde det vært som sendt fra gudene. Har slitt med økonomien de siste 10 åra nå.. er vel mildt sagt litt lei.

 17. By Werner on May 9, 2011

  hvilken bank kan jeg søke lån hos når jeg har betalingsanmerkninger?

 18. By veronica on Jun 27, 2011

  hei :) håper å kunne få et tilbud på lån,da jeg er i en vanskelig situasjon. mvh veronica

 19. By helene on Jul 20, 2011

  Jeg skulle gjerne likt å finne et sted hvor jeg kan få forbrukslån på 200000kr slik at jeg får betalt all gjeld og “ddritgjeld” slik at jeg slipper å betale til mange steder og får samlet alt på en plass. Men ser ikke ut som dette går ann noen steder:-(

 20. By Roger on Jul 21, 2011

  Hei. Jeg har bra inntekt men sliter med anmerkninger fra ett “tidligere liv”. Hvor kan jeg henvende meg for å få ett lån som kan dekke mine anmerkninger/refinansiere ?

 21. By ac on Jul 21, 2011

  er ikke no problem og få refinansiert med betalingsanmerkninger…. Det som ikke blir sagt her er at du må stille en bolig til sikkerhet eller om du har familie som kan stille som kausjonist med sin bolig.. hoff. hater gjeld. Man blir jo gal i hodet..

 22. By Anne on Aug 14, 2011

  Om det er mulig å få et lån, uten sikkerhet for å få betalt betalingsanmerkninger, kreditorer og andre regninger. Vil jeg gjerne at de låneselskapet tar kontakt med med i morgen!!
  Her haster det noe veldig. Leier leilighet, og har barn som trenger klær og mat. Jeg tjener 330000 i året før skatt, og har en husleie på 6000,-

 23. By Kristi on Sep 5, 2011

  Hei!
  Sliter nå med å få økonomien til å gå opp..
  Har prøvd å rette opp mine lån men er blitt for mange smålån som er dyre og gått til innkasso da det er blitt for mye!
  Har fast jobb og jobber fult.. men trenger et lån og forholde meg til og ikke flere.
  Trenger virklig hjelp nå!

 24. By Sahar on Sep 21, 2011

  Hei,
  Jeg og mannen min drevet en dårlig business som har ikke gått bra og vi har fått mange betalings anmerkninger. Vi leier hus og foreldrene mine bor i utlandet. Det er ikke mulig å få lån fra banken min pga. anmerkningene og Bank2 gir ikke lån uten sikkerhet. Vi begge to har fast inntekt og klarer å håndtere betalingen. Vi vil gjerne låne for å bli kvitt med alle de gjeldene som er rund oss. Da er det letter å forholde seg til en lånn enn mange inkasso firmaer.
  Hva anbefaler dere?

  Mvh,

  Sahar

 25. By adde on Sep 22, 2011

  Hei, jeg skulle treng et lån som dekker inn alle andre smålån, som det er blitt betalingsanmerking på. Trenger å låne ca 80 000 kr. jeg er betalingsdyktig idag, og kan derfor betale rundt 7000 i mnd på et slikt lån. Noen som kunne hjulpe meg?

 26. By Danielsen on Sep 23, 2011

  Finnes det noe sånt lån som kan hjelpe meg ut av krisen? er utrolig vanskelig å leve med. bare fordi jeg var ung å dum :( Så henger dette over meg å barna mine i evigheter! Er det noen som kan hjelpe meg vær så snill?

 27. By kim on Sep 27, 2011

  heia jeg har 5 inkasso saker som er på ca 70tusen, har fast jobb men treng hjelp

 28. By Eck on Oct 11, 2011

  Hei, er i virkelig krise. Eg er ei dame på 58 år og har nettopp komme heim fra sykehus, der ventet det ein regningshaug som ikkje lignet maken. P.G.A sykehusopphold og medikamenters dyre pris sitter eg i fare for å få stenkt strømmen og med det kalde været og min noværende helse sitter eg i fare. Eg trenger å låne 20 000 kr for å få betalt ned betalingsanmerknad og andre rekninger. Eg trenger eit lån så fort som mulig. Eg vil betale ned lånet så fort som mulig.

  Er det noen som kan hjele meg.?

 29. By jonny on Oct 13, 2011

  Jeg trenger hjelp men er ikke betalingsudyktig! Betaler i dag ca 8000 kr ned på mange forskjellige regninger.Problemet er bare at d har blitt for mange regninger å gape over.. Og fårikke noe posetivt svar i fra banker eller långivere jeg har ikke hus eller egenkapital hva skal jeg gjør !?? er i en ond sirkel !

 30. By Pål on Oct 18, 2011

  Hei, jeg trenger hjelp til og få bort mine betalingsanmerkinger. har en del smågjeld, og det har blitt for mange selskeper/regninger og forholde seg til en jeg klarer og betjene. jeg trenger et lån på ca 60 000,- for å få bort alt av anmerkninger, slik at jeg bare har et lån og forholde meg til. er ikke betalingsudykting, er bare blitt for mange og forholde seg til.

 31. By stig on Nov 16, 2011

  hei treng hjelp er i en ond sirkel masse rekninger lurer på kordan mulighetene er for lån uten sikkerhet har betalings annmerkninger

 32. By Svein on Nov 18, 2011

  Finner ikke noe info om hvordan jeg kan søke lån selv om jeg har betalingsanmerkninger. Kan jeg få litt mer info om dette?

 33. By kim on Dec 4, 2011

  Jeg trenger hjelp men er ikke betalingsudyktig! Betaler i dag ca 10000 kr ned på mange forskjellige regninger.Problemet er bare at d har blitt for mange regninger.. Og får ikke noe posetivt svar i fra banker eller långivere. jeg har ikke hus eller egenkapital hva skal jeg gjør ??

 34. By Edith K. on Dec 14, 2011

  Hei!
  Jeg har ikke betalingsanmerkninger, har sikkerhet i bolig, men får ikke opplån på boliglånet enda jeg vet jeg greier å betale litt mer i måneden. På grunn av en spesiell situasjon, endte jeg da opp med dyrt forbrukslån. Måtte ha penger i en fart. Banken mener jeg ikke greier å betale 5-600 kr mer i måneden. Jeg sier jeg greier det. Sparebank1 skrev at sikkerhet ikke betydde så mye, men betalingsevnen. Det var nytt. Jeg har sikkerhet, betalingsevne, men jeg er nå over 70 år og får avslag etter avslag. Dette er jo like ille som betalingsanmerkninger. Bankene skal ikke låne ut mer enn tre ganger årsinntekt. Beregningssystemet de bruker, slår ut helt feil. Praktisk rekning er visst utgått på dato. Hva kan man gjøre? BANKEN HAR ALL MAKT. Jeg er desperat og forbannet. Føler med dere. Det bankene bidrar til med sin praksis, er å før folk ut i dyr forbruksgjeld.

 35. By michael on Jan 25, 2012

  Hei
  er i en veldig presset situasjon og trenger hjelp, jeg og min samboer har endel gjeld til inkassoselskaper og staten, får negative svar fra banker og låneselskaper.
  vi er i etablerings fasen og trenger hjelp for å rydde opp i økonomien, ettersom hun er hjemme med nytt barn og jeg er forsørger. har veldig god sikkerhet men får negativt svar på tross av det. vennligst hjelp.

 36. By tom on Feb 13, 2012

  Jeg trenger råd og hjelp. Trenger et lite lån for å få rydda i noen betalingsanmerkninger og lignende. Kan dere gi meg råd om aktuelle lån? Er 20 år.

 37. By bo on Feb 21, 2012

  er i krise her trenger et lån på 400000kr uten sikkerhet problemet er jeg har betalingsanmerkninger noen forslag til hvor man søke med betalingsanmerkninger

 38. By irene on Feb 22, 2012

  Hei jeg har trygd og en skatteprosent som er høy. sitter med husleie på kr 7000 pr mnd. har en god del ubetalte regninger av den grunn. sliter veldig.. Finnes det noe hjelp for meg? Er lov å håpe….

 39. By Trond on Apr 23, 2012

  Hei, har rotet det litt til men har god økonomi med god sikkerhet i bolig men får ikke refinsiert pga. betalings anmerkninger, hvor kan jeg da få lån?

 40. By Camilla on Apr 26, 2012

  Hei. Jeg har betalingsanmerkninger, og trenger desperat å få bort gjelden min. Kom i ett dårlig forhold når jeg var 18, å sitter idag med masse gjeld pga min eks. Noe som er veldig synd for før jeg traff han hadde jeg ikke en eneste purring engang. Jeg har ikke stor gjeld, rundt 30 000. Men den forhindrer meg mye. Jeg har fast jobb. Men ingen sikkerhet. Trenger ett lån for å få bort den gjelden. Er nå 22 år,og jeg kommer ingen vei meg gjelden. Har heller ingen lån. Hva skal jeg gjøre??

 41. By Eli on May 21, 2012

  heisan, trenger råd om hvordan jeg kan komme meg ut av en gjeldskrise, drev en butikk for noen år siden og har blitt stipulert inntekt på i tre år, dette har medført at jeg har gjeld på skatt og moms på til sammen 400000 fordi jeg har vert uvitende, vil gjerne rydde opp i dette har god betalingsevne men dette spiser opp økonomien min. har fått dette som betalingsanmerking, noen som kan hjelpe?

 42. By guttivest on Jun 7, 2012

  Hei, vet at jeg ikke er den eneste som ber om hjelp. Men jeg har altid hatt lyst og kunne klare meg selv og uten spørre. Min Mor og Far om hjelp, jeg har klart målene mine av det jeg skulle men har klart og Fått Forbrukslån og Kreditt kort til sammen på kr 60 000kr. Kan dere være så snill og hjelpe meg og lån som kan passe til det. Hadde vært en befrielse og lettelse så jeg kunne klart dette selv og betale ned med god hjelp. Uten foreldre. Og jeg er myndig.

 43. By Vibeke on Jun 27, 2012

  Hei!
  Jeg tjener 300000 i året etter skatt, jeg har betalingsanmerkning på 40000,- og jeg har ett lån hos min bank. Men jeg vil få vekk betalingsanmerkningen ved å få kredittkort eller smålån. Noen som vet om noen som gir kredittkort eller små lån til noen som er 20år og har betalingsanmerkning?

  Håper på svar ifra noen.
  P.F Takk

 44. By madde on Jul 10, 2012

  Hei.
  Jeg har noen betalingsanmerkinger og det setter nå en stopper for meg og min samboer og kjøpe oss eget hus. i dag leier vi for 8000 i mnd så vi har økonomi til og håndtere ett lån på lignende i mnd. Men jg får ikke lån så lurte på om dere vet om noen som kan hjelpe meg med og få lån til og bli kvitt anmerkningene? Er ikke snakk om mer enn 45-50000 og har spurt familie men de har dessverre gjeld selv. og jeg har lyst å komme ut av dette selv da jeg har “lagt” opp til dette selv…

 45. By Ole iver on Aug 7, 2012

  Trenger 67 000 kr i lån har anmerkning og ikke sikkerhet.trenger hjel fort

 46. By Åse P on Aug 18, 2012

  Hei, har flyttet fra Sverige til Norge etter 11 år. Behøver et forbrukslån på 50.000, for og etablere meg på nytt. Har en del betalningsannmerkninger, og inkasso. Prøver og betale ned etterhvert. Har jobb innom helsevesnet,
  Men har ingen mulighet til depositum på leilighet,og behøver og låne til dette.
  Håper på positiv respons.

 47. By solrun on Aug 21, 2012

  Jeg har noe betalingsanmerkning men ønsker så gjerne å få bort all gjeld slik at jeg bare har 1 å betale til. Har 3 barn og trenger et lån for å få samlet all gjelden. Har nå på nåværende tidspunkt arbeids avklarings penger og kan håndtere et lån men hvor kan jeg få et lån på 100000 kr når jeg har betalingsanmerkning. Vær så snill å hjelp meg.

 48. By Grevlingen on Sep 7, 2012

  Hei.

  Trenger 50000 raske for å betale ned litt gjeld, å få orden på økonomien min igjen.

  Noe håp?

 49. By Mason on Jan 9, 2013

  Er du i økonomiske vanskeligheter, og du trenger et lån for å starte et nytt liv? Trenger du et lån for å starte en ny bedrift, personlige lån, lån uten sikkerhet? Trenger du et lån raskt å møte opp med deg behov?
  Har du søkt om lån i en økonomisk firmaet og eller en bank, og de nektet å gi deg og du følte alt håp er tapt?
  Her jeg ønsker å bevise for deg at du ikke trenger å miste håpet, fordi vi gir ut eventuelle lån og også vi gi det ut med en svært lav rente på 2%, hvis du trenger noen form for lån jeg vil du skal kontakte oss på: () for videre behandling

 50. By mia on Jan 21, 2013

  Hei jeg er en jente på 22 år. jeg har 2 betalingsanmerkninger og ingen sikkerhet. jeg har en gjeld på ca 100.000kr som jeg trenger hjelp til, det er alt for mange innkasoer og jeg skulle så ønske jeg kunne samlet alt på ett lån. nå studerer jeg til sykepleien og har fått meg en deltids jobb som jeg får ca 7000kr i mnd fra. er det noe mulighet for meg og få hjelp til dette?
  mvh mia

 51. By veronica on Feb 5, 2013

  hie jeg lurer på om det er murlig å få lån noen plasser uten sikkerhet,jeg har betalings anmerkning og sliter litt med å få betalt strømmen min akkurat nå,den har gådd til inkasso,å jeg har prøvd å ordnet med avtaler og snakket med nav men det er ingen av de som vil hjelpe meg,selv har jeg bare arbeids ledighets trygd.hvor kan jeg eventuelt få hjelp da?

 52. By Frode on Feb 5, 2013

  Jeg har betalingsannmerknig pga restskatt, men har og noe kredittgjeld etc. Med å få et samlet lån, så hadde det ikke vært problem for meg i det hele tatt, men har ikke noe å ta pant i. Kan dere hjelpe?

 53. By Moussaid Z. on Feb 5, 2013

  heijeg trenger et låne på 50000kr… jeg er fast ansat som hovmester på Oslo kongressenter og har et lønn på 390000 i åre .. Det kan jeg dokumentere med papirer… hvis dere ønsker og vite mere om meg ta kontakt med meg på .. takk

 54. By Tor on Feb 10, 2013

  Hei.
  har prøvd nesten alt mulig til å få lån får å få bort anmerking.har fast intekt nå på 330000kr men får ikke lån for å gjøre opp mine feil.men problemer e får ikke sove om natta pag alle anmerkinger har ca 90000kr

  vis noen har råde eller tips så takker jeg på for hånd.

 55. By Odd H.L on Feb 12, 2013

  Hei, har slit økonomisk lenge, og har alldri fåt hjelpen jeg trengte fra nav.(allt nav gjorde var å Utsette betalinger til jeg komm i jobb) og da ballet problemene på seg. Har no kommet i fast jobb med ca 350 000/400 000 i års intekt. og har et sterkt ønske om å sammle all utestående gjeld i et forbruks lån. Er dette mulig å få til ?

  MvH. Odd H. L

 56. By shazio on Mar 14, 2013

  jeg har betalingsanmerking på forskjellige innkaso byrå pr idag så har jeg fra lindorff,sergel ,telio,ressursbank det gjelder for også til ektefelle min ta kontakt med meg så fort som mulig etter kl 15 håper på et positivt svar.

 57. By Laila on Apr 22, 2013

  har en god del betalingsanmerkninger grunnet idioti. får nå aap og kommer meg ikke ut av knipen på egen hånd. skylder ca 150.000 og har ikke mer enn ca 5500 på måned i livsopphold. er det hjelp å få noen steder

 58. By Linni on Apr 25, 2013

  Jeg og samboeren min går fra hverandre og jeg har betalingsanmering,jeg trenger penger fort pga depositum og møbler, når jeg og min sønn på 2,5år hva gjør jeg

 59. By Thanh on Jul 30, 2013

  Hei!jeg ønske en forbrukslån på 50000 kr for å gjøre opp gjeld og betalingsanmerkninger pga regninger. Jeg vil gjerne bli kvitt det, og starte helt på nytt. Jeg har inntekt på rundt 350000 i året

 60. By Richard| on Mar 20, 2014

  Hei,
  Jeg og samboen har 3 barn, og gjeld på ca 500000 hvorav 100000 av disse er inkasso. Begge er i full jobb og i det siste 14 mnd har vi klarte å betaler ned ca. 120000!
  Vi må ha plass å bo snarest og risikere og bli kastet ut av student bolien vi bor i. Er det mulig å få et lån på 500000 sånn at vi kan beginner å leve igjen?

Skriv en kommentar om: Lån med betalingsanmerkning?