Lån uten sikkerhet
låne penger uten sikkerhet

- søk beste lån i dag på 1-2-3!

Lån med betalingsanmerkning?

Lyst på et lån med betalingsanmerkning? Altså at du har betalingsanmerkninger men likevel ønsker for eksempel et forbrukslån. Dette er i dag fullt mulig!

Det har blitt mer vanlig at folk ikke har vært i stand til å håndtere tilbakebetaling av lån. Men tenk godt å ha en oppføring betyr at den er i stand til å håndtere en betaling, og ikke fulgt opp og klart å betale påminnelser mm.
Så hvis du ikke behandle betalinger av tex lån, regninger og avgifter, så kan dette innlegget påminnelser og underkastelse til håndhevelse være posten. Navnet egentlig kommer fra kreditt selskaper som finnes i Norge. Det er deres kollektive navn. De samler inn data fra flere etater / selskaper i Norge og kompilerer det.

Har du mottatt meldinger om betalingsanmerkninger, kan det være vanskelig i framtiden å ta lån eller bare få en leilighet. Dette er hvor mange bedrifter benytter seg av de ulike kreditt rapportering selskaper fint i Norge for å se at mennesker som ønsker å bruke selskapets tjenester for å administrere sine tilbakebetalinger. Og den enkleste måten å se dette er ganske enkelt å gjøre en kredittsjekk på person / bedrift og se om personen / selskapet har en betalningsanmerkning.

Flere har søkt etter:

 • lån med betalingsanmerkning
 • lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning
 • lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet
 • forbrukslån med betalingsanmerkning
 • lån med betalingsanmerkninger
 • lån med anmerkning
 • betalingsanmerkning
 • lån med betalingsanmerking
 • lån med inkasso uten sikkerhet
 • søke lån med betalingsanmerkning

60 Svar til: to “Lån med betalingsanmerkning?”

 1. By veronica on Feb 5, 2013

  hie jeg lurer på om det er murlig å få lån noen plasser uten sikkerhet,jeg har betalings anmerkning og sliter litt med å få betalt strømmen min akkurat nå,den har gådd til inkasso,å jeg har prøvd å ordnet med avtaler og snakket med nav men det er ingen av de som vil hjelpe meg,selv har jeg bare arbeids ledighets trygd.hvor kan jeg eventuelt få hjelp da?

 2. By Frode on Feb 5, 2013

  Jeg har betalingsannmerknig pga restskatt, men har og noe kredittgjeld etc. Med å få et samlet lån, så hadde det ikke vært problem for meg i det hele tatt, men har ikke noe å ta pant i. Kan dere hjelpe?

 3. By Moussaid Z. on Feb 5, 2013

  heijeg trenger et låne på 50000kr… jeg er fast ansat som hovmester på Oslo kongressenter og har et lønn på 390000 i åre .. Det kan jeg dokumentere med papirer… hvis dere ønsker og vite mere om meg ta kontakt med meg på .. takk

 4. By Tor on Feb 10, 2013

  Hei.
  har prøvd nesten alt mulig til å få lån får å få bort anmerking.har fast intekt nå på 330000kr men får ikke lån for å gjøre opp mine feil.men problemer e får ikke sove om natta pag alle anmerkinger har ca 90000kr

  vis noen har råde eller tips så takker jeg på for hånd.

 5. By Odd H.L on Feb 12, 2013

  Hei, har slit økonomisk lenge, og har alldri fåt hjelpen jeg trengte fra nav.(allt nav gjorde var å Utsette betalinger til jeg komm i jobb) og da ballet problemene på seg. Har no kommet i fast jobb med ca 350 000/400 000 i års intekt. og har et sterkt ønske om å sammle all utestående gjeld i et forbruks lån. Er dette mulig å få til ?

  MvH. Odd H. L

 6. By shazio on Mar 14, 2013

  jeg har betalingsanmerking på forskjellige innkaso byrå pr idag så har jeg fra lindorff,sergel ,telio,ressursbank det gjelder for også til ektefelle min ta kontakt med meg så fort som mulig etter kl 15 håper på et positivt svar.

 7. By Laila on Apr 22, 2013

  har en god del betalingsanmerkninger grunnet idioti. får nå aap og kommer meg ikke ut av knipen på egen hånd. skylder ca 150.000 og har ikke mer enn ca 5500 på måned i livsopphold. er det hjelp å få noen steder

 8. By Linni on Apr 25, 2013

  Jeg og samboeren min går fra hverandre og jeg har betalingsanmering,jeg trenger penger fort pga depositum og møbler, når jeg og min sønn på 2,5år hva gjør jeg

 9. By Thanh on Jul 30, 2013

  Hei!jeg ønske en forbrukslån på 50000 kr for å gjøre opp gjeld og betalingsanmerkninger pga regninger. Jeg vil gjerne bli kvitt det, og starte helt på nytt. Jeg har inntekt på rundt 350000 i året

 10. By Richard| on Mar 20, 2014

  Hei,
  Jeg og samboen har 3 barn, og gjeld på ca 500000 hvorav 100000 av disse er inkasso. Begge er i full jobb og i det siste 14 mnd har vi klarte å betaler ned ca. 120000!
  Vi må ha plass å bo snarest og risikere og bli kastet ut av student bolien vi bor i. Er det mulig å få et lån på 500000 sånn at vi kan beginner å leve igjen?

Skriv en kommentar om: Lån med betalingsanmerkning?